Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenLora Slimme Meter

Universele Gegevensverzameling, LoRaWAN-Collector met Standaardrs485-Haven

Van goede kwaliteit enige fase elektrische meter voor verkoop
Van goede kwaliteit enige fase elektrische meter voor verkoop
Werkelijk gaf het beroep in de meterindustrie, ons zo velen nuttige raad in de AMI-zeer goede oplossing!

—— George

De meters zijn goed, eenvoudig maar nuttig, en ook kan het goed binnen na de dienst, elk van mijn vraag of vereiste goed worden opgelost! Dank u voor samenwerken

—— Amitansu

Ik ben online Chatten Nu

Universele Gegevensverzameling, LoRaWAN-Collector met Standaardrs485-Haven

China Universele Gegevensverzameling, LoRaWAN-Collector met Standaardrs485-Haven leverancier

Grote Afbeelding :  Universele Gegevensverzameling, LoRaWAN-Collector met Standaardrs485-Haven

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: RADARKING
Certificering: IEC, ISO
Modelnummer: DCRL12-RDK150 G2AY (V2.03)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: 3-35days
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 1000000 PCs per jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Het werk Voltage: AC 220V+120% 50Hz; of de voedingwijzen van DC12V/24V twee; RS485 nutteloos voltage: Gelijkstroom 5V.
RS485 ladingscapaciteit: Tot 32 eindapparaten van RS485 (800 meters); Stroomverbruik: Actieve macht ≤ 3W; Duidelijke macht ≤ 5VA.

Universele Gegevensverzameling, LoRaWAN-Collector met Standaardrs485-HavenUniversele Gegevensverzameling, LoRaWAN-Collector met Standaardrs485-Haven

De collector van DCRL12-RDK150 G2AY (V2.03) (DTU) (opstraalverbinding LoRaWAN, neerstraalverbinding RS485) is een universeel protocolproduct wat op rand gegevens verwerkend op de richtingprotocolcollector baseerde. De collector is geschikt voor alle communicatie protocollen van de RS485-interfacenorm.

De collector is eenvoudig en geschikt te gebruiken, en moet slechts de collector installeren in het gebied waar behandeld door het LoRaWAN-signaal, punt voltooien om gegevensverzameling door de LoRaWAN-gateway, lage machtsconsumptie, gegevenstransmissie te richten met lange levensuur, bidirectionele, en de betrouwbare waarborg verstrekken voor nauwkeurige verzameling van gegevens in real time; De collector heeft slechts nodig plaatste met succes actief uploadt periode en upload taaklijst, en uploadt dan automatisch de reactiegegevens die door de collector aan de gateway worden ontvangen, en de gateway uploadt automatisch de gegevens aan het beheersplatform.

Het beheer van de collector door het platform is gebaseerd op de knoopinformatie van de module van LoRaWAN van de collector, en de knoopinformatie is uniek. De collector wordt ontworpen overeenkomstig het concept industriële controlenormen, energie - geïsoleerde besparing, volledig, en communicatie veiligheidsisolatie! Het heeft de kenmerken van sterke anti-interference capaciteit, lange transmissieafstand, hoge snelheid en stabiele verrichting. Wat nog belangrijker is, heeft het hoge aanpasbaar. Er is geen eis ten aanzien van het communicatie protocol van de neerstraalverbindingseindapparatuur. Slechts wordt het baudrate van de RS485-bus vereist om automatische aanwinst van vele soorten of veelvoudige eindapparaten te realiseren.

 

Hoofdlijnen:

1. De collector past rand gegevensverwerkingstechnologie toe en heeft sterke gegevensopslag, verwerkings en controlemogelijkheden.

2. Wij kunnen de collector plaatsen uploaden taaklijst en upload periode om automatische lezing en het actieve uploaden door de lokale configuratiers485 haven en de verre LoRaWAN-haven te realiseren.

3. De professionele interfacegegevens controleren technologie, die bij voorkeur het eind transparante kader van de transmissieinstructie en verwerkt het plaatsende de instructiekader van de collectorparameter dat door de gateway wordt uitgegeven directe controle van de terminal door de hoofdpost te realiseren.

4. Ontdek en verwerk automatisch de gegevensstroom van de LoRaWAN-haven, effectief verdelend de gegevens, realiseren de functie van het ontvangen van/het overbrengen van grote gegevens; Overwin de beperking van volume van het kadergegevens van LoRaWAN het enige minder dan 46 bytes.

5. Het PC-eind van het plaatsen van parameterssoftware kan lees-schrijf veelvoudige werkende parameters van de collector door de lokale RS485-interface, en de lezingstaak van het eindapparaat heeft slechts downloadsfunctie. Het multi-layer beheer van het eindapparaat door de collector wordt weggelaten, dat de werkbelasting en verrichtingsmoeilijkheid van de configuratie van de gebiedsparameter vereenvoudigt.

6. Er zijn vele statusindicatoren van de collector. De statusindicator kan worden gebruikt om de het werk status van de collector te bepalen.

7. Communicatie isolatie, efficiënte hoogspanningsisolatie van digitale signalen. Het isolatieapparaat keurt spaander van de hoog-betrouwbaarheids dual-channel digitale isolatie goed, die hoge elektromagnetische immuniteit en lage stralingskenmerken heeft, die volledige isolatie van mededeling, sterke anti-interference capaciteit en lange communicatie afstand verzekeren;

8. De gevormde parameters wanneer de module weg wordt aangedreven kunnen worden bewaard en automatisch worden hersteld wanneer de macht wordt hersteld.

9. Het gebruiken van 2P-spoortype installatie, kleine grootte, goede stabiliteit.

 

Hoofd Technische Parameters:

 Elektroparameters  
 Het werk voltage  AC 220V+120% 50Hz; of de voedingwijzen van DC12V/24V twee
 nutteloos voltage 485  Gelijkstroom 5V
 485 ladingscapaciteit  Tot 32 eindapparaten van RS485 (800 meters)
 Machtsconsumptie  Actieve macht ≤ 3W, Duidelijke macht ≤ 5VA
 Draadloze Prestatiesparameters  
 Centrumfrequentie  433MHz/470/868/923MHz; LoRaWAN internationale norm;
 Modulatietechnologie  Lineaire frequentiemodulatie, de modulatie van het verspreidingsspectrum;
 Bandbreedte  125kHz/250kHz
 Rf-macht  20dBm (100mW)
 Ontvang gevoeligheid  -143dBm @SF12/BW 125KHz
 Veiligheidsprestaties  
 Effectvoltage  2kV
 Werkdruk  2kV

 

Andere Parameters:

1. Elektromagnetische compatibiliteit:

Elektrostatische lossing: 4kV;

Elektro snelle tijdelijke werkkracht: 2kV (voedinglijn), /2kV (signaallijn);

Schommelingsvoltage: 2kV (differentieel-wijze)

2. Toepassingsmilieu:

Temperatuur: -20 ° C ~ +60 ° C;

Vochtigheid: relatieve vochtigheid ≤ 95%.

3. Gegevensopslag: De periode ≥ van de gegevensopslag 10 jaar sinds macht weg.

4. Communicatie Interface: standaardrs485;

Plaats plaatselijk de haven 2400bps;

Neerstraalverbindings eind communicatie haven: Het baudrate kan worden geplaatst (bijvoorbeeld: 1200bps, 2400bps, 4800bps, 9600bps, 19200bps).

 

Vervoer en opslag
Het product zou niet aan streng effect tijdens vervoer en het uitpakken moeten worden onderworpen. Het zou op de steun in de originele verpakkingsomstandigheden moeten worden opgeslagen, en de het stapelen hoogte zou niet 5 lagen moeten overschrijden.
De op te slaan plaats zou schoon moeten zijn, overschrijdt de omgevingstemperatuur geen -20 ° C ~ +60 ° C, overschrijdt de relatieve vochtigheid geen 95%, bevat de lucht geen corrosieve gassen en vorm.
De opgeslagen stroommeter zou in de originele verpakking moeten zijn. Het milieu van de opslagplaats schoon moeten zou zijn. De omgevingstemperatuur zou geen -20 °C ~ +60 °C moeten overschrijden, zou de relatieve vochtigheid geen 85% moeten overschrijden, en de lucht bevat geen corrosieve gassen en vorm.

Contactgegevens
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Contactpersoon: Yuki Yu

Tel.: +8615871754165

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)