Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenVooruitbetaald Metend Systeem

Overbelasting Bescherming Vooruitbetaalde het Meten Systeem Enige Fase Twee de Vooruitbetaalde Meter van Dradenic Kaart

Van goede kwaliteit enige fase elektrische meter voor verkoop
Van goede kwaliteit enige fase elektrische meter voor verkoop
Werkelijk gaf het beroep in de meterindustrie, ons zo velen nuttige raad in de AMI-zeer goede oplossing!

—— George

De meters zijn goed, eenvoudig maar nuttig, en ook kan het goed binnen na de dienst, elk van mijn vraag of vereiste goed worden opgelost! Dank u voor samenwerken

—— Amitansu

Ik ben online Chatten Nu

Overbelasting Bescherming Vooruitbetaalde het Meten Systeem Enige Fase Twee de Vooruitbetaalde Meter van Dradenic Kaart

China Overbelasting Bescherming Vooruitbetaalde het Meten Systeem Enige Fase Twee de Vooruitbetaalde Meter van Dradenic Kaart leverancier
Overbelasting Bescherming Vooruitbetaalde het Meten Systeem Enige Fase Twee de Vooruitbetaalde Meter van Dradenic Kaart leverancier Overbelasting Bescherming Vooruitbetaalde het Meten Systeem Enige Fase Twee de Vooruitbetaalde Meter van Dradenic Kaart leverancier

Grote Afbeelding :  Overbelasting Bescherming Vooruitbetaalde het Meten Systeem Enige Fase Twee de Vooruitbetaalde Meter van Dradenic Kaart

Productdetails:

Plaats van herkomst: Made in China
Merknaam: Radarking
Certificering: IS09001; IS014001; IEC62052-11; IEC62053-21;
Modelnummer: DDSY150/IC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100ST
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: 30 DAGEN
Betalingscondities: Western Union, T/T, bevestigingsbrief
Levering vermogen: 500000 PC's / jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Uitgangsspanning: 230v Uitgangsstroom: 20(80) A
Geschatte frequentie: 60 hz Nauwkeurigheid: klasse 1.0
Theorie: Het actieve Energie Meten De periode van de gegevensopslag: meer dan 10 jaar

Overbelasting Bescherming Vooruitbetaalde het Meten Systeem Enige Fase Twee de Vooruitbetaalde Meter van Dradenic Kaart

 

Toepassing

DDSY150 de eenfasige elektronische vooraf betaalde die energiemeter (hierna als meter wordt bedoeld) gebruikt micro-electronische technologie om de stroom te meten. Het is met de norm van GB/T 17215.321-2008 in overeenstemming (CEI 62053-21: 2003, IDT) en GB/T18460.3-2001. Gebruikend het beschermde hoogtepunt, volledig-verzegelde structuur, en met geavanceerd SCM die systeem voor gegevensverzameling, verwerking en behoud verwerken. Met de eigenschap van goede antielectromagnetic interferentie, lage consumptie en macht-besparing, high-precision zonder kaliberbepaling, preventie van elektriciteitsdiefstal, hoge overbelasting, en met lange levensuur.

 

 

Eigenschap:

1. Het gebruiken van volledig beschermde, verzegelde structuur, en ging single-chip systemen van de microcomputerverwerking voor gegevensverzameling, verwerking en behoud vooruit;
2. Met de eigenschap van goede anti-elektromagnetische interferentie, lage consumptie en macht-besparing, high-precision zonder kaliberbepaling, preventie van elektriciteitsdiefstal, hoge overbelasting, en met lange levensuur;
3. Het computerbeheer, loon-vóór-verbruikt;
4. Één kaart voor één meter, en de kaart kunnen tweerichtings gegevens overbrengen;
5. Automatisch macht-weg wanneer de macht nul is;
6. Heb anti-diefstal software.

 

 

Technische Parameters

Type

Categorie

De V.N. van het verwijzingsvoltage

Geschatte stroom binnen

DDSY150

Enige fase

240V

5(20) A, 10 (40A), 10(60) A, 15(60) A, 20(80) A

 

 

Gebruik

 • Elke meter heeft zijn kaart al die alleen, IC-zullen de kaarten door gebruikers worden gehouden niet ruilen. Koop een nieuwe IC-kaart van voedingafdeling (elektriciteits verkopende plaats) wanneer het verliezen van de kaart.
 • De manier om elektriciteit te kopen: Wanneer de elektriciteit verkoopt, neemt de IC-kaart in de lezer-schrijver op, tegelijkertijd, in werking stellend de computer, gebruikerscode, de elektrische vooraf gekochte hoeveelheid, alarmhoeveelheid elektriciteit, wijze en macht die van de grenzencapaciteit zullen de de etc. in de IC-kaart schrijven worden gecodeerd.
 • Wanneer het gebruiken, opneemt de IC-kaart in kaartcontactdoos, als het een efficiënte IC-kaart is, de gegevens zal automatisch in meter worden gelezen, de LCD vertoning de gekochte hoeveelheid elektriciteit, totale gekochte hoeveelheid elektriciteit, tijden van meter, die hoeveelheid op zijn beurt waarschuwen van elektriciteit, grenshoeveelheid van krediet, de macht van de grenzencapaciteit. En IC-de kaart zal behoorlijk na het verwijderen van IC-kaart worden bewaard.
 • Tijdens de verrichtingsperiode, zal de stortplaatsenergie, bedraagt elektrische hoeveelheid op zijn beurt worden getoond.
 • Tijdens de verrichtingsperiode, als de „alarmlamp“ snel knippert, welke waarschuwingsgebruikers dat zij de elektriciteits hyper-capaciteit gebruiken. Als de wijze om hyper-capaciteits macht-besnoeiing capaciteitsgrens, en na gebruikersgebruik wordt geplaatst te zijn de elektriciteits hyper-capaciteit 30 seconden, zal het de macht 3 minuten, uitschakelen en toont de tijd van neer het herstellen van de macht door telling (180 seconden). Als de gebruiker de kaart opneemt, kan het de voeding herstellen.
 • Als de elektrische hoeveelheidsoverstroming (gekochte hoeveelheid van elektriciteit + stortplaatsenergie > 10000kWh), gekochte hoeveelheid elektriciteit niet kan binnen lezen, was de LCD energie van de vertoningenstortplaats, de elektrische hoeveelheid in de kaart nog efficiënt.
 • Voorafgaande waarschuwing: als de stortplaatsenergie minder dan tweemaal van de waarschuwingshoeveelheid elektriciteit, het het fonkelen interval van „alarmlamp“ 2 seconden wordt, die macht van waarschuwing kunnen vermijden.

 

 

Exploitatievoorwaarde

 • De meter zal binnen of in de meterdoos in openlucht worden geïnstalleerd.
 • De meter is geschikt als volgt voor het milieu: 
 • de omgevingstemperatuur is -20℃~+50℃;
 • de relatieve vochtigheid is niet meer dan 85%.
 • En de omringende lucht zal geen corrosief gas, bevatten en zal de invloed van stof, zoute mist, condensatie, enz. vermijden.

Contactgegevens
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Contactpersoon: Mrs. Ada Yang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)