Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Meter van de Lorawanenergie

Professionele Digitale de Enige Fase Elektrische Meter van de Energiemeter met Backlit LCD Vertoning

Van goede kwaliteit enige fase elektrische meter voor verkoop
Van goede kwaliteit enige fase elektrische meter voor verkoop
Werkelijk gaf het beroep in de meterindustrie, ons zo velen nuttige raad in de AMI-zeer goede oplossing!

—— George

De meters zijn goed, eenvoudig maar nuttig, en ook kan het goed binnen na de dienst, elk van mijn vraag of vereiste goed worden opgelost! Dank u voor samenwerken

—— Amitansu

Ik ben online Chatten Nu

Professionele Digitale de Enige Fase Elektrische Meter van de Energiemeter met Backlit LCD Vertoning

China Professionele Digitale de Enige Fase Elektrische Meter van de Energiemeter met Backlit LCD Vertoning leverancier
Professionele Digitale de Enige Fase Elektrische Meter van de Energiemeter met Backlit LCD Vertoning leverancier Professionele Digitale de Enige Fase Elektrische Meter van de Energiemeter met Backlit LCD Vertoning leverancier

Grote Afbeelding :  Professionele Digitale de Enige Fase Elektrische Meter van de Energiemeter met Backlit LCD Vertoning

Productdetails:

Plaats van herkomst: Made in China
Merknaam: Radarking
Certificering: IEC62053-21; IEC62052-11; IEC62053-23;
Modelnummer: DSS150

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: 35 dagen
Betalingscondities: Western Union, T/T, L/C, MoneyGram
Levering vermogen: 5000000 PCs per jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Theorie: Elektrische Meter tonen: LED DISPLAY
Aansluiting: terminal Type: Embeded
Maatregelensignaal: Ononderbroken Golf standaard: IEC62053-21; IEC62052-11; IEC62053-23

Professionele Digitale de Enige Fase Elektrische Meter van de Energiemeter met Backlit LCD Vertoning

 

1. Productoverzicht:

Productpresentatie: Keur blauwe backlit LCD vertoning goed, kan gemeenschappelijke machtshoeveelheid en andere parameters tonen. Van de de machtshoeveelheid van de meter de de parametersvertoning is werkelijke waarde eens measued van PT, CT (middelen: V=PT*input V, A = CT*imoutA, vertoning P =power value*PT*CT). Kan swithover voltage door de schakelaarsleutel van het paneel tonen (nu de eerste verlichting van de vertoningsindicator) de eerste rij, de tweede rij, vertegenwoordigt de derde rij LEIDENE vertoning RE, UB, afzonderlijk UC of UAB, UBC, UCA. Het is eenheid is V. Indicator K of het lignting middel KV&MV van M. De vertoningsstroom (nu de tweede verlichting van de vertoningsindicator) de eerste rij, de tweede rij, de derde rij LEIDENE vertoning vertegenwoordigt afzonderlijk IA, IB, IC. Het is eenheid is A. Indicator K of m-de verlichting betekent KA&MA. De vertoningsmacht (nu de tweede verlichting van de vertoningsindicator) de eerste rij, de tweede rij, de derde rij LEIDENE vertoning vertegenwoordigt afzonderlijk P, Q, COS., is het eenheid is W, betekenen de Variëteitenindicator K of m-de verlichting KW, KVar & Mw, Mvar. De energievertoning keurt de eerste en tweede rij LEIDENE vertoning (aangezien eerste vertoning 278,1 tweede vertoning 5995, de energie 278.1599 is) goed2. Het product functioneert:


Meting: ampèremeter, voltmeter, eenfasige actieve en reactieve machtsmeter, actieve en reactieve machtsmeter in drie stadia en de meter van de machtsfactor. Vertoning: vier LEIDENE digitale vertoning van 9999. Maximuminput: voltmeter: 600V, voltagetransformator wordt vereist wanneer het AC voltage over 600V is; ampèremeter: 5A, wordt de huidige transformatoren vereist wanneer de AC stroom over 5A is. Gelijkstroom-ampèremeter: 5A, worden de ingebouwde shunts van 75mv, 60mv en 50mv vereist wanneer de gelijkstroom-stroom over 5A is. Gebruik: geschikt om de parameters in ampèremeter, voltmeter, eenfasige actieve en reactieve machtsmeter, actieve en reactieve machtsmeter in drie stadia en de meter van de machtsfactor in de industrieën van stroomnetten, automatisering, hulpkantoorautomatisering, de automatisering van de machtsdistributie, de intelligente bouw, en het interne systeem van de onderneming te meten. Om door de cliënt worden aangepast: RS485 mededelingen, bidirectionele schakelaaroutput, bidirectionele schakelaarinput, en één manier analoge output. Tijd die verouderen: alle producten zijn tijd-verouderd, zodat het stabiel in een lange termijn kan werken om het effect te verminderen van externe omgeving op de meter, die gebruikers een bevredigend product aanbieden.

 

3. Productparameters:

 

Meetbaar voltage AC 100V, 200V, 380V
overbelasting 1,2 keer geschat voor ononderbroken, en 2 keer geschat voor 10s
Machtsconsumptie <0>
Meetbare stroom AC; 1A, 5A
Hulpvoeding AC/DC; 80V-270V

 

 

4. Installatievoorzorgsmaatregelen:

 

Het installeren van de meter met de macht is verboden!!

De meters zouden geïnstalleerde binnen moeten zijn en beschermd met de speciale metende doos; en de het opzetten plaat zou strak op anti-vlamt moeten worden bevestigd en er zal geen schadelijk stof zoals stof zijn, zoute nevel die de corrosie in de lucht veroorzaken.

Het verbindingsproces zou in overeenstemming met het bedradingsdiagram gedrukt binnen de meter behandelen moeten en de lood zouden van koper moeten worden gemaakt om de bodem van de meterterminal te verbinden die met de schroeven aanhaalde om de meter tegen wordt beschadigd door het verliescontact te beschermen.

 

5. Vervoer&Opslag:

De goederen zouden vrij moeten van hevige botsing wanneer levering en wordt afgegrendeld, en vanaf de regels van de Algemene Technische Voorwaarden van GB/T13384-2008 van Mechanische en Elektronische Producten zijn die hen verpakken te vervoeren en op te slaan.

Stapel de inventaris en de opslag op de planken op de voorwaarde van origineel pakket en zijn hoogte zou moeten zijn neen meer dan 8 niveaus.

De plaats zou om de goederen op te slaan schoon moeten zijn en de temperatuur zou in de waaier van -40℃ en 70℃ moeten zijn evenals minder dan 95% van relatieve vochtigheid; En het gevaarlijke stof dat zou leiden tot de corrosie wordt niet toegestaan om in de lucht te bestaan.

 

Professionele Digitale de Enige Fase Elektrische Meter van de Energiemeter met Backlit LCD Vertoning

Contactgegevens
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Contactpersoon: Mrs. Ada Yang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)