Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenVooruitbetaalde Gasmeter

Het professionele Vooruitbetaalde Geval Zonder contact van het de Kaartaluminium van de Gasmeter rf voor G1.6/G2.5/G4

Van goede kwaliteit enige fase elektrische meter voor verkoop
Van goede kwaliteit enige fase elektrische meter voor verkoop
Werkelijk gaf het beroep in de meterindustrie, ons zo velen nuttige raad in de AMI-zeer goede oplossing!

—— George

De meters zijn goed, eenvoudig maar nuttig, en ook kan het goed binnen na de dienst, elk van mijn vraag of vereiste goed worden opgelost! Dank u voor samenwerken

—— Amitansu

Ik ben online Chatten Nu

Het professionele Vooruitbetaalde Geval Zonder contact van het de Kaartaluminium van de Gasmeter rf voor G1.6/G2.5/G4

China Het professionele Vooruitbetaalde Geval Zonder contact van het de Kaartaluminium van de Gasmeter rf voor G1.6/G2.5/G4 leverancier

Grote Afbeelding :  Het professionele Vooruitbetaalde Geval Zonder contact van het de Kaartaluminium van de Gasmeter rf voor G1.6/G2.5/G4

Productdetails:

Plaats van herkomst: Made in China
Merknaam: Radarking
Certificering: IS09001; IS014001; OIML-R31
Modelnummer: CG-l-1,6

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50 stuks
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: 40 dagen
Betalingscondities: Western Union, T/T, bevestigingsbrief
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Zorgtype: Kaart de zonder contact van Rf (Mifare) Metertype: G1.6/G2.5/G4 gasmeter
Materiaal: Aluminium behuizing klepcontrole: MET KLEP OF ZONDER KLEP
Dimensie: 170*135*220 (mm) Mededeling: Draadloze
Dispay: LCD-scherm

Meter van het aluminium de Geval Vooruitbetaalde Gas met rf-Kaart Zonder contact voor G1.6/G2.5/G4

 

1. Algemeen

 

Productnorm: GB/T 6968-2011, CJ/T 112-2008

Vertificationverordening: JJG 557-2012

 

1.1 het werkende principe & vormt

CG-l-4 de digitale Vooruitbetaalde het Gasmeter van M1 Kaart is een metend product dat reach&develop door ons bedrijf. Gebaseerd op de meter van het diafragmagas, integreert het micro- controleeenheid, het systeem van de smartcardverrichting en nieuwe elektrische klep. Het systeem, met smartcard als middel, de transmissie van handvatgegevens tussen verkoopbeheersysteem en het vooraf betaalde gas meten, om vooraf betaalde en automatische maatregel te realiseren van gas het gebruiken.

Het product is geschikt om gas, aardgas, vloeibaar petroleumgas, moerasgas en enz. door buizen te leiden. Het zou eerst moeten worden betaald, en dan kan het gas worden gebruikt, dat de werkbelasting in het laden en het leiden vermindert. Het product wordt wijd gebruikt in onderneming en woningbouw. Met voordelen van lagere consumptie, sterkere anti-interference, hogere integratie, het betrouwbaardere, langere leven en gemakkelijker in het installeren, is het de beste keus voor het meten van gas.

 

1.2 eigenschappen

  • Internationale standaardm1-vooraf betaalde kaart, één kaart voor één gebruiker.
  • Ingevoerde enige spaander van lage consumptie, voor monitor in real time en maatregel. Afgesloten automatisch wanneer iets verkeerd met gasmeter en alarm.
  • M1 kan de kaart tegen soorten kwaadwillige aanvallen zijn, en consumptie verminderen.
  • LCD het scherm met achterlicht, kan goed in om het even welk doend walgen milieu, zelfs gemakkelijk werken gelezen in nacht.
  • Met maximum voorraad, en de hoeveelheid voorraad kan tussen USD 0~9999.00 worden geplaatst, is de standaardwaarde USD 9999,00. Wanneer de aankoopwaarde uit het plaatsen van voorraad is, kan het niet met succes worden geladen, zal de rest niet veranderen.
  • Slimme klepcontrole, lage consumptieklep met hoge betrouwbaardere prestaties.
  • De gegevens in meter kunnen meer dan 10 jaar worden gehouden.

 

2. Hoofdspecificatie

 

Modelleer Nr.

Qn

(m ³ /h)

Qmax

(m ³ /h)

Qmin

(m ³ /h)

Afmeting (mm) Verbindingsdraad Gewicht (kg) Maximum Indicator (m ³)
Lengte Breedte Hoogte In/Out Centrumafstand
CG-l-4 2.5 4 0,025 170 135 220 130 M30*2 2.1 99999.9
                     
Werkende Temperatuurwaaier (- 20~40) ℃
Maximum Werkende Pers 10kPa
Statische Werkende Stroom <3>
Roterend Volume 1.2dm ³
Het leven >10 jaar

 

3. Instructie

 

Voor gasmeter, wordt het volume dat gebruikte gemeten op omhooggaande manier, en het rust geld is neer gemeten telling. De minimummaatregeleneenheid is 0.1m ³.

Normaal, is de gasmeter op slaapwijze, en leiden zouden om de 5-10 seconden fonkelen. Als zo, toont de gasmeter in het werken is. Er is geen behoefte om M1-kaart op de werkplaats van gasmeter de hele tijd te zetten. De gebruiker moet enkel M1-kaart in de werkplaats zetten wanneer het laden of wil aan de staat van meter controleren, op 3s wachten om gasmeter te activeren, en dan zou LCD s-kaart lezend herinnering, rust bedrag, eenheidsprijs, dan naar slaapwijze automatisch terugkeren tonen.

 

3.1 M1-kaart snelle erkenning:

(1) M1-gelezen de kaart slaagt snel, zoemerring 3 keer in het kort en; Indien gelezen ontbroken, bel 1 keer in lang.

(2) 6uoo--(6 middel het is gasmeter met klep): de middeleninformatie is geruild met succes tussen de kaart van M1 rf en gasmeter. (De Aankoopinformatie is gelezen door gasmeter).

(3) 6UPP--(6 middel het is gasmeter met klep): is het middelen totale bedrag (nieuw aankoopamount+rest bedrag in gasmeter) in de kaart van M1 rf groter dan het maximum voorraadbedrag, het nieuwe aankoopbedrag niet opgestuurd naar gasmeter kan. Het rust bedrag in gasmeter kan niet de nieuwe aankoop toevoegen.

(4) 6noo-y (6 middel het is gasmeter met klep, - y-middelenfoutcode voor gezet in ontbroken kaart): de middelenm1 rf kaart is ongeldige kaart of andere onwettige kaart.

 

3.2 herladen

Vóór herladen, de klep in het verblijf van de gasmeter VAN staat. De gebruiker zou de kaart van M1 moeten nemen rf aan bepaald herladen van het beheersysteemhandvat eerst, en dan de kaart van M1 zetten rf aan de klok op gebied, zou het LCD scherm snel bericht ‚6uoo tonen--‘, rust zouden het bedrag en enz. één voor één, tegelijkertijd, de klep en gasmeter in slaapwijze binnengaan. Het rust bedrag zou progressief terwijl het gebruiken verminderen.

 

3.3 controle

Toen de gebruikersbehoefte om de situatie van gasmeter te controleren, de kaart van M1 rf op klok op gebied zette, zou het LCD scherm snel bericht ‚6uoo tonen--‘, rust zouden het bedrag en enz. één voor één, tegelijkertijd, de klep en gasmeter in slaapwijze binnengaan.

 

3.4 beschermende klep weg

Als de gebruiker niet op gasmeter 15 dagen en geen gebruikt gas werkt, zou de klep van gasmeter automatisch afsluiten. Als er bedrag in gasmeter is, zet de kaart van M1 rf op klok op gebied kan de klep op opnieuw maken.

 

 

 

Contactgegevens
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Contactpersoon: Mrs. Ada Yang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)