Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenGeavanceerde het Meten Infrastructuur

Geavanceerd Metend Systeem, Geautomatiseerde het Meten Infrastructuur voor Klantengebruik

Van goede kwaliteit enige fase elektrische meter voor verkoop
Van goede kwaliteit enige fase elektrische meter voor verkoop
Werkelijk gaf het beroep in de meterindustrie, ons zo velen nuttige raad in de AMI-zeer goede oplossing!

—— George

De meters zijn goed, eenvoudig maar nuttig, en ook kan het goed binnen na de dienst, elk van mijn vraag of vereiste goed worden opgelost! Dank u voor samenwerken

—— Amitansu

Ik ben online Chatten Nu

Geavanceerd Metend Systeem, Geautomatiseerde het Meten Infrastructuur voor Klantengebruik

China Geavanceerd Metend Systeem, Geautomatiseerde het Meten Infrastructuur voor Klantengebruik leverancier

Grote Afbeelding :  Geavanceerd Metend Systeem, Geautomatiseerde het Meten Infrastructuur voor Klantengebruik

Productdetails:

Plaats van herkomst: Made in China
Merknaam: Radarking
Certificering: ISO9001, ISO4001
Modelnummer: RDK

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 nrs.
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: 35 dagen
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
inhoud: Slimme Elektrische Meter, Gegevensverzamelaar, Gegevensconcentrator Theorie: slimme metende systemen
Mededeling Protocl: DL645 Watermeter: Slimme Watermeter DN15, 20, 25mm
Gasmeter: Slimme het Gasmeter G1.6/G2.5/G4 van AMR Elektriciteitsmeter: De Enige en In drie stadia Elektrische Meter van AMR

Geavanceerd Metend Systeem, Geautomatiseerde het Meten Infrastructuur voor Klantengebruik

 

Beschrijving:

Het verre Systeem van de Meterlezing is een belangrijke inhoud van energiebeheer, is het het laatste verband tussen gebruiker en voedingdienst, en ook het resultaat voor productie en verrichting. Samen met de ontwikkeling van economisch, nemen more and more elektriciteitsondernemingen IC-de elektriciteitsmeter van de kaartvooruitbetaling voor huisgebruik. En in dergelijke situatie, wordt de moeilijkheid in beheer om een probleem te zijn. Het verre Systeem van de Meterlezing neemt standaardwindons-interface, die met muis of toetsenbord kan tegelijk worden in werking gesteld. Het heeft multifuncties die u beheer kunnen eenvoudig brengen.

 

Algemeen:

Geavanceerd Metend Systeem, Geautomatiseerde het Meten Infrastructuur voor Klantengebruik

1. Een AMR/AMI-oplossing is fundamenteel bestaan uit drie lagen: meet lezing en controleapparaten (dat hoofdzakelijk uit meters worden bestaan), communicatie apparaten en systeem/gegevensbeheercentrum.

2. Meet lezing en de controleapparaten zijn fundamenteel consisited van meters met verre en automatische lezingsfuncties of eigenschappen zoals RS485, rf, PLC, enz. Er kan ladingsschakelaar zijn, integrited monitor, gegevensverzamelaar, enz.

3. De communicatie apparaten bouwt het het commmunicationnetwerk of kanaal tussen meter en beheerscentrum. Er zijn normaal concentrator, handbediende lezer (HHU), communicatienetwerk zoals GMS/GPRS, PSTN, Internet, optische vezel, enz.

4. Het beheerscentrum is fundamenteel consisited van een groep computerhardware zoals servers, computers, printers, enz. en functionele softwaremodules of software zoals de de module, de gebruikers of de klantenbeheersmodule van het meter (esset) beheer, veiligheid en structuur plaatsende module, database en de module van de rapportstatistiek, enz. De beheerssoftware kan zowel off-line beheer als online beheer realiseren en de dienst 24 uur per dag verlenen bij.

 

Zeer belangrijk Voordeel:

• Drukt utilites verrichtingskosten
• Verbetert efficiency van meter-aan-contant geld
• Verbetert de netdienst om klant tevreden te stellen
• Verbetert gegevensverzamelingefficiency
• Verbetert reactie de in real time van netgebeurtenissen

 

Eigenschap:

Interoperabiliteit  Steun open protocollen, met inbegrip van DLMS en ander WAN-protocol
 Open architectuur, Webserviceinterface
Veiligheidsbeheer  Algoritme van de steun divers veiligheid
 Steunsleutelbeheer
Flexibiliteit  Steunconcentrator & GPRS-meter
 Steunduw en Trekkrachtgegevensverzameling
 Steun Multidatabase, zoals Oracle, Informix, SQLite enz.
Prestaties  Steun miljoen niveaumeters
 7×24 de uren blijft lopend

 

HOE TE TE GEBRUIKEN:
1. De klant gaat naar prijs-ladend centrum (of het bureau van de machtsverkoop het agentschap &) en betaalt voor de macht/het water/het gas/de hitte ten eerste, dan zal het personeel rekening voor klant door software en IC-kaart lezer-schrijver openen en zal hem dan een IC-kaart binnen met gekocht bedrag en relevante gebruikersinformatie geven.
2. De klant neemt zijn IC-kaart aan huis en jat het op het inductiegebied van meter en dan zal het gekochte bedrag automatisch ingevoerd worden in zijn meter. Dan zal de slimme vooraf betaalde meter klep inschakelen om macht/water/gas/hitte te leveren.
3. De meter zal door informatie constant te tonen over LCD/LED wanneer er geen genoeg macht/water/gas/hitte binnen de meter zijn alarmeren, kan het eerste keer alarmerende bedrag vooraf worden geplaatst. De meter zal opnieuw door het werk tegen te houden alarmeren en zal levering wanneer bereik aan tweede alarmerend bedrag snijden. De klant kan de overblijfselen gebruiken door zijn IC-kaart te jatten om meter te reactiveren. Wanneer de overblijfselen ook worden uitgeput, zal de meter het werk opnieuw tegenhouden. De klant kan opnieuw slechts na aanvulling gebruiken.

 

Ongeveer ons:

Wuhan Radarking Electrinics Corp. is de professionele fabrikant van de high-tech producten met sterke R&D-mogelijkheden. Het werd gevestigd in 2002. Onze productiebasis behandelt een gebied van 30 acres, en zelf-bouwt de workshop behandelt een gebied van 7000 vierkante meters, productie en opslaggebiedsdekking meer dan 5000 vierkante meters. Wij hebben elektronisch meterlaboratorium en volledige waaier van testmateriaal. Wij hebben ons eigen merk „RADARKING“, ook onthaal OEM/ODM.

Contactgegevens
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Contactpersoon: Mrs. Ada Yang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)