Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.
Thuis

WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

China WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. certificaten
China WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. certificaten
Werkelijk gaf het beroep in de meterindustrie, ons zo velen nuttige raad in de AMI-zeer goede oplossing!

—— George

De meters zijn goed, eenvoudig maar nuttig, en ook kan het goed binnen na de dienst, elk van mijn vraag of vereiste goed worden opgelost! Dank u voor samenwerken

—— Amitansu

Ik ben online Chatten Nu

WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

1 2 3 4 5 6 7
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.
Inleiding lassenproductielijn Het automatische Kaliberbepalingslijn Lopen Verpakkingsproductielijn Automatische Vervanging Stop in Productielijn Inspectie vóór levering

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : RADARKING
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 10000000-15000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 30% - 40%

Inleiding:

Wuhan Radarking Electronics Corp. is een moderne aandeelondernemingen die het concentreren zich op slim Internet van de sensor van het het netenergieverbruik van dingen (IOT) /smart/intelligente elektrische veiligheid oplossing integreerde. Het vestigde in 2002 (vroegere naam: Co., Ltd van Wuhanradarking) en gingen openbaar op Januari 27, 2015 met de voorraadafkorting RADARKING en voorraad nummer 831722. Het bezit het onafhankelijke centrum en de fabriek van R&D die de belangrijkste geadviseerde high-tech ondernemingen in Wuhan-stad, Hubei-Provincie is.

 

China WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Bedrijfsprofiel 0

 

Het hoofdzakelijk R&D, vervaardiging en verkoopt de geïntegreerde oplossing van slim Internet van de sensor van het dingen (IOT) energieverbruik/de de slimme sensor van het netenergieverbruik/aanwinst van de energieverbruikinformatie en transmissie (Collector, Concentrator, Communicatie Module), slimme elektrische meter, slimme watermeter, de energie Internet van „RDK“ van geïntegreerde oplossing van de Dingen (IOT) de intelligente energie veiligheid, digitale de aanwinst van het campusenergieverbruik (meterlezing) het laden beheer geïntegreerde oplossing, 4 de aanwinst van het in-1 Meterenergieverbruik (meterlezing) het laden beheer geïntegreerde oplossing, 4 in-1 Meter/alle-in-Één Kaartwolk totale het laden beheer geïntegreerde oplossing gegevens verwerken, energieverbruik controle en analyse geïntegreerde oplossing die, mobiele telefoon APP (Voltooit het Energieverbruik, Snel E).

China WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Bedrijfsprofiel 1

 

Principe:

Het streeft „Militaire Academie, Militaire Ethiek, Karakter, Integriteits“ bedrijfsfilosofie na. Volgens het het „Succes zodra tegelijkertijd, de Vooruitgang en betrouwbaar, Klantentevredenheid beleid, van de Voortdurende verbetering“ kwaliteit, produceren de militaire hoge normproducten afhangen van de talent en technologievoordelen. Door militair karakter, doe eerst de man en werk, en verstrek dan de hoogte - kwaliteitsproducten en de gunstige dienst aan de binnenlandse en overzee cliënten. Met de hoogte - de kwaliteitsproducten en de gunstige dienst, hebben het de goede reputatie van cliënten gewonnen en het grote marktaandeel gewonnen. (De groepsgebruikers heeft meer dan 3000).

 

Beheer:

Wij hebben een hoog rendement, innovatief, ernstig beheersteam, en de fabriek heeft reeds het milieubeheersysteem van ISO9001-2008 QMS, en ISO14001-2004-overgegaan. Het heeft geen probleem van de partijkwaliteit sinds onderneming. AQSIQ (de Kwaliteitscontrolebeleid van de Staat) neemt vlek het controleren van onze elektrische meter in 2009-2016, en al meter ging de inspectie over. Bewees volledig dat de productie volgens ons kwaliteitsbeheersysteem is, en de productkwaliteit is stabiel en betrouwbaar.

China WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Bedrijfsprofiel 2

 

 

Overzee Markt:

De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, maar ook gevoerd naar meer dan 100 landen en gebieden in de wereld uit, die omvatten: Mongolië, Maleisië, Bangladesh, Duitsland, Italië, Rusland, Brazilië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen, de producten zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

 

China WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Contactpersoon: Mrs. Ada Yang

Tel.: 86 15623095278

Fax: 86-27-84967521

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)