Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.
Thuis

WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Fabrieksreis

China WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. certificaten
China WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. certificaten
Werkelijk gaf het beroep in de meterindustrie, ons zo velen nuttige raad in de AMI-zeer goede oplossing!

—— George

De meters zijn goed, eenvoudig maar nuttig, en ook kan het goed binnen na de dienst, elk van mijn vraag of vereiste goed worden opgelost! Dank u voor samenwerken

—— Amitansu

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.
lassenproductielijn
Plug-in productielijn
Verpakkingsproductielijn
Leveringsinspectie
Automatische plaatsing Machine
Intelligente Automatische Kaliberbepalingslijn

lassenproductielijn

Plug-in productielijn

Verpakkingsproductielijn

Leveringsinspectie

Automatische plaatsing Machine

Intelligente Automatische Kaliberbepalingslijn

1 2 3 4 5
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.
Testbank
Kaliberbepaling
Slimme Codage
Golfsolderen
Modellen

Testbank

Testende meters

Kaliberbepaling

Het controleren van meters

Slimme Codage

Golfsolderen

Modellen

1 2 3
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.
R&D-Collega's
Het testen en het Kalibreren
Inspectie de Delen

R&D-Collega's

R&D-de Technici hebben meer dan 15 jaar ervarings in deze industrie

Het testen en het Kalibreren

R&D-de technici testen de nieuwe producten

Inspectie de Delen

 • lopende band

   

  Materiaal: Wij hebben 260 reeksen productie en het testen apparaten, met inbegrip van 3 productielijnen, meer dan 15 eenheden van de kaliberbepaling. Het technologievermogen leidt niveau dat aan het productievereiste kan voldoen.

   

  Materiaal: Koop de component die strikt volgens de metervereisten en de nationale norm. Formuleer een reeks van „de Procedure van de Fabrieksinspectie“. Ging slechts de test over en de inspectie, het materiaal kan voor productie worden gebruikt. De opslag van materiaal zou vochtbestendig moeten zijn, antistatisch wat de normale prestaties van materiaal verzekeren.

   

  Ambacht: De productie van alle elektronische meters is met de stroom van het productieproces in overeenstemming, hebben wij procesdocumenten, ontwikkeld om de kwaliteit van de producten te verzekeren.

   

  Test: Het heeft volledig het testen materiaal (de inspectie van Slim Netbedrijf van China heeft overgegaan). Formuleer gedetailleerde testmethodes voor verschillende types van meters. Maak de test volgens deze testmethodes om de productkwaliteit te verzekeren.

   

  Milieu: De zelf-gebouwde fabriek is 4300 vierkante meters. Het interne productie en opslaggebied is 3500 vierkante meters. De de productietemperatuur en vochtigheid zijn overeenstemming met de elektrische vereisten van de meterproductie. om het productiegebied en de werkomgeving te handhaven, heeft het met het professionele onderhoud uitgerust en de supervisie die verzekert het apparaat kan al dag werken om aan het productievereiste te voldoen. Het heeft het speciale schoonmakende personeel om de werkomgeving van productiegebied te handhaven.

   

 • OEM / ODM

  Wij kunnen OEM/ODM volgens het onderzoek van cliënten aanbieden.

   

 • R & D

  R&D-Capaciteit:

  Het belangrijkste hogere R&D-personeel behaalde van de Universiteit van de Luchtmachtradar een diploma. Na richt de onderneming op, heeft het het eigen R&D-team ontwikkelen dat 57 R&D technicus heeft (28,5% van bedrijfwerknemer). Zij kunnen diverse elektrische meter van R&D en verwante producten onafhankelijk door de interne en externe opleiding en de praktijk. Het heeft 25 octrooien wat 19 Gebruiksmodeloctrooien, 4 octrooien van het Verschijningsontwerp, 2 Uitvindingsoctrooien heeft. „DDZY150/DTZY150-zeer belangrijke technologie en de toepassing van de reeks hebben de slimme elektrische meter“ de wetenschap en technologievooruitgangsprijs van Hubei-provincie in 12, 2015 gewonnen. Het kan de verschillende types van R&D van elektrische meter en verwante producten onafhankelijk en heeft R&D-vermogen wijzigen en bijwerken. De productie en de technici hebben de strikte opleiding alvorens te werken overgegaan die de sterke betekenis van kwaliteit heeft en ook de technische vaardigheden heeft.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Contactgegevens
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Contactpersoon: Mrs. Ada Yang

Tel.: 86 15623095278

Fax: 86-27-84967521

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)