Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.
Thuis ProductenGeavanceerde het Meten Infrastructuur

Gegevensverzamelaar Geavanceerde het Meten Infrastructuur met RS485/PLC/Wifi-Mededeling

China WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. certificaten
China WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. certificaten
Werkelijk gaf het beroep in de meterindustrie, ons zo velen nuttige raad in de AMI-zeer goede oplossing!

—— George

De meters zijn goed, eenvoudig maar nuttig, en ook kan het goed binnen na de dienst, elk van mijn vraag of vereiste goed worden opgelost! Dank u voor samenwerken

—— Amitansu

Ik ben online Chatten Nu

Gegevensverzamelaar Geavanceerde het Meten Infrastructuur met RS485/PLC/Wifi-Mededeling

Data Collector Advanced Metering Infrastructure with RS485/PLC/Wifi Communication
Data Collector Advanced Metering Infrastructure with RS485/PLC/Wifi Communication

Grote Afbeelding :  Gegevensverzamelaar Geavanceerde het Meten Infrastructuur met RS485/PLC/Wifi-Mededeling

Productdetails:
Plaats van herkomst: Made in China
Merknaam: Radarking
Certificering: ISO9001, ISO4001
Modelnummer: Rdk-CJQ
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 nrs.
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: 35 dagen
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Gedetailleerde productomschrijving
Indicator: Macht, stroomopwaarts en Stroomafwaartse Mededeling die alarmeren Mededeling: Wifi/PLC/RS485
Nominale spanning: 220V/230V/240V frequentie: 50Hz/60Hz
slimme meter: Elektriciteit/Water/Gasmeter Type: Rdk-CJQ Gegevensverzamelaar
Hoog licht:

Slimme Meterinfrastructuur

,

geavanceerd metend systeem

Gegevensverzamelaar Geavanceerde het Meten Infrastructuur met RS485/PLC/Wifi-Mededeling

 

Inleiding:

 

Het lezen op afstandsysteem keurt de geavanceerde draadloze de transmissietechnologie goed van netwerkgegevens. Het kan het water, elektriciteit, gas, hitte van ingezetenen in realtime verzamelen, en kan de gecentraliseerde opslag en het verenigde beheer van gegevens realiseren. Het is de technische vereisten van JG/T 162-2009 (lezen op afstandsysteem van ingezetenen) in overeenstemming. Vergeleken met hetzelfde soort het systeem van de meterlezing, heeft dit systeem de eigenschappen van netwerk zelf-adaption, vrij van zuiver, onderhoud-vrije, stabiele verrichting, geschikte uitbreiding.

 

Het lezen op afstandsysteem bestaat uit metende beheersysteemsoftware, gegevensverzamelaar, gegevensconcentrator, en slimme meter. De gegevensverzamelaar is een belangrijk apparaat. Het kan direct met de meter communiceren, en de gegevensinformatie van meter verzamelen en dan aan gegevensconcentrator omzetten. Tegelijkertijd, kan het controlebevel van concentrator en dan overdracht aan de meter ontvangen.

 

Dit systeem heeft de uitstekende verenigbaarheid en expansibility. Het kan één soort slimme meter beheren, en kan ook het verenigde beheer van water, elektriciteit, gas, en hitte slimme meter realiseren.

 

De collector heeft communicatie indicator uploaden en downloaden, en de communicatie indicator zal wanneer worden aangestoken datacommunicatie heeft.

 

Het aantal van collectoridentiteitskaart zal kan niet in het draadloze netwerk worden herhaald dat door zelfde concentrator behandelde. Het verleent toegang tot 255 eenheden hoogstens collector. Wanneer multi draadloos netwerk en overlappend signaal heeft, kan het opstelling de verschillende netwerk communicatie frequentieband door het het zuiveren handbediende apparaat. Het aantal van collectoridentiteitskaart kan in het verschillende draadloze netwerk van de frequentieband worden herhaald.

 

 

Prestaties en Eigenschap:

 

 • De microprocessorspaander keurt de hoge betrouwbaarheid, het lagere ontwerp van de machtsconsumptie, de stabiele verrichting en de lange levensduur goed.
 • Het zal automatisch de metergegevens verzamelen en kan de gegevens van 128 eenheden van hoogstens meter opslaan. De gegevens kunnen 10 jaar na macht weg worden opgeslagen.
 • Ingebouwde lage de transmissiemodule met meerdere kanalen van machts draadloze gegevens. Kan 8 netwerk communicatie frequentieband steunen. Sterke immuniteit van interface, en hoog rendement van gegevensverzameling.
 • De draadloze module van de gegevenstransmissie heeft de functie van dynamisch zelfvoorzien van een netwerk, en het kan het 10 klassenrelais steunen hoogstens verplettert. Het kan de netwerkverbinding handhaven automatisch, en het heeft het brede werkingsgebied van signaaldekking.
 • De collector heeft communicatie indicator uploaden en downloaden, en de communicatie indicator zal wanneer worden aangestoken datacommunicatie heeft.

 

 

Technische Parameters:

 

 • Werkende Macht: AC220V±20%, 50Hz (enige Fase)
 • Statische Machtsconsumptie: ≤5W
 • Stijgende Communicatie Interface: Radiofrequentie ≥300m (open gebied)
 • Benedenwaartse Communicatie Interface: Rs-485 buslijn. M-BUS buslijn, Radiofrequentie.
 • Werkende Temperatuur: -25℃~+55℃
 • Relatieve Vochtigheid: 5%~95% (niet-condensaat)

 

Installatievereisten:

 

 • De Vereisten van de collectorinstallatie:

4.1.1 opgezette de muur, heeft drie vaste gaten, kan op de muuroppervlakte worden bevestigd.

4.1.2 de collector zou in het gebouw moeten worden geïnstalleerd, als de openluchtinstallatie, de openlucht beschermende doos zou moeten vormen, binnen het directe zonlicht en de regen vermijden.

4.1.3 de collector zou moeten worden geïnstalleerd bij de positie die de meter vrij geconcentreerd is.

4.1.4 de voeding van collector zou stabiel moeten zijn, binnen de gegevens kan vermijden niet zijn verzamelt veroorzaakt tegen de stroomuitval. De machtslijn keurt de 2×0.5mm2-dikte of de dikkere draden goed, en installeert het aarde-lekkage beschermende apparaat.

 

 • De Vereisten van de antenneinstallatie:

4.2.1 de antenne zal bij de openlucht of openlucht relatieve open positie worden geïnstalleerd, en de antenne is naar de concentrator.

4.2.2 de antenne zal binnen het werkingsgebied van doeltreffende bescherming van verlichtingsstaaf zijn en zal meer dan 1,5 m onder dan verlichtingsstaaf zijn.

4.2.3 installeer de overeenkomstige frequentieantenne volgens de antenne eindinstructie op het collectorgeval. Moet de stijgende en benedenwaartse antenne communicatie frequentie, kanaal, concentrator waarborgen, correspondeert de slimme meter strikt wanneer installatie. De communicatie frequentie van uitlopersantenne zal het etiket bij de bodem van antenne worden gecontroleerd.

4.2.4 goed vaste antenne de steun, en de antennebasis zullen stevig op de steun worden bevestigd. Vast het magneetdeel van antennehoofd, en ook vast stevig de verbinding tussen de antenne en de collector.

4.2.5 om de antenne te vermijden werd omringd door de metaalvoorwerpen. De antennepositie zou ver vanaf de airconditionercompressor, de transformator, de communicatie kabel, enz. moeten zijn.

 

 

Afmeting en Bedradingsinstructie:

 

 • Rs-485 Collector:

Verwijs naar de kt-310 reeksencollector, zoals kt-310, kt-311 modeltype, enz. door

 • Afmeting

Zelfde zoals draadloze collector 5.1.1

 

Opmerking:

(1) verbind met de AC220V-macht volgens het collector bedradingsdiagram. De hogere A.B-terminal is collectorschakelaar naar beneden rs-485. Verbind beantwoordend aan meter rs-485 haven wanneer gebruik. D.w.z. verbindt de collector A om A te meten, en de collector B verbindt met de meter B.

 

(2) de rs-485 communicatie kabelbehoefte om RVSP 2×0.5mm2 goed te keuren beschermde verdraaide paren, en besteedt aandacht om de draad te beschermen die toen verbinding aan de grond zetten.

 

(3) de rs-485 communicatie kabel heeft polariteit. De communicatie polariteit zou verenigbaar moeten zijn wanneer de collector met de meter verbindt.

 

(4) de communicatie kabelverbinding tussen elk apparaat moet de verbinding method.has nemen uploadt en downloadt hand in hand communicatie indicator, en de communicatie indicator zal wanneer worden aangestoken datacommunicatie heeft.

 

(5) het aantal van collectoridentiteitskaart zal kan niet in het draadloze netwerk worden herhaald dat door zelfde concentrator behandelde. Het verleent toegang tot 255 eenheden hoogstens collector. Wanneer multi draadloos netwerk en overlappend signaal heeft, kan het opstelling de verschillende netwerk communicatie frequentieband door het het zuiveren handbediende apparaat. Het aantal van collectoridentiteitskaart kan in het verschillende draadloze netwerk van de frequentieband worden herhaald.

 

Gegevensverzamelaar Geavanceerde het Meten Infrastructuur met RS485/PLC/Wifi-Mededeling 0

 

 

 

 

 

Gegevensverzamelaar Geavanceerde het Meten Infrastructuur met RS485/PLC/Wifi-Mededeling 1

 

 

Contactgegevens
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Contactpersoon: Mrs. Ada Yang

Tel.: +8615623095278

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)