Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.
Thuis ProductenGeavanceerde het Meten Infrastructuur

Gegevensverzamelaar Geavanceerde het Meten Infrastructuur voor Slimme Metergegevens Acqusition

China WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. certificaten
China WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. certificaten
Werkelijk gaf het beroep in de meterindustrie, ons zo velen nuttige raad in de AMI-zeer goede oplossing!

—— George

De meters zijn goed, eenvoudig maar nuttig, en ook kan het goed binnen na de dienst, elk van mijn vraag of vereiste goed worden opgelost! Dank u voor samenwerken

—— Amitansu

Ik ben online Chatten Nu

Gegevensverzamelaar Geavanceerde het Meten Infrastructuur voor Slimme Metergegevens Acqusition

Data Collector Advanced Metering Infrastructure for Smart Meter Data Acqusition
Data Collector Advanced Metering Infrastructure for Smart Meter Data Acqusition Data Collector Advanced Metering Infrastructure for Smart Meter Data Acqusition

Grote Afbeelding :  Gegevensverzamelaar Geavanceerde het Meten Infrastructuur voor Slimme Metergegevens Acqusition

Productdetails:
Plaats van herkomst: Made in China
Merknaam: Radarking
Certificering: ISO9001, ISO4001
Modelnummer: Rdk-CJQ
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 nrs.
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: 35 dagen
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Gedetailleerde productomschrijving
Indicator: Voeding, stroomopwaarts en Stroomafwaartse Mededeling die alarmeren Mededeling: RF/PLC/wifi/GPRS/RS485/Carrier Communicatie Module
spanning: 230v frequentie: 50Hz/60Hz
slimme meter: Elektriciteit/Water/Gasmeter Type: Gegevensverzamelaar rdk-CJQ
Hoog licht:

Slimme Meterinfrastructuur

,

geavanceerd metend systeem

Gegevensverzamelaar Geavanceerde het Meten Infrastructuur voor Slimme Metergegevens Acqusition

 

Inleiding:

 

Het lezen op afstandsysteem keurt de geavanceerde draadloze de transmissietechnologie goed van netwerkgegevens. Het kan het water, elektriciteit, gas, hitte van ingezetenen in realtime verzamelen, en kan de gecentraliseerde opslag en het verenigde beheer van gegevens realiseren. Het is de technische vereisten van JG/T 162-2009 (lezen op afstandsysteem van ingezetenen) in overeenstemming. Vergeleken met hetzelfde soort het systeem van de meterlezing, heeft dit systeem de eigenschappen van netwerk zelf-adaption, vrij van zuiver, onderhoud-vrije, stabiele verrichting, geschikte uitbreiding.

 

Het lezen op afstandsysteem bestaat uit metende beheersysteemsoftware, gegevensverzamelaar, gegevensconcentrator, en slimme meter. De concentrator op kanaal communicatie type: GPRS-netwerk, het netwerk van de telefoonlijn, Ethernet-netwerk. En het benedenkanaal kan verschillend type van collector volgens de daadwerkelijke toepassing aanpassen. De collector is verdeeld in m-BUS collector, RS485-collector, en draadloze schakelaar.

 

In het verre systeem van de meterlezing, zal de concentrator alle metergegevens verenigen en de opslag automatisch, tegelijkertijd, het kan het controlebevel van het beheerscentrum en dan overdracht aan de meter ontvangen. Dit systeem heeft de uitstekende verenigbaarheid en expansibility. Het kan één soort slimme meter beheren, en kan ook het verenigde beheer van water, elektriciteit, gas, en hitte slimme meter realiseren.

 

 

 Prestatieseigenschap:

 

1.1 modulair Functieontwerp

De concentrator keurt de ingebedde module goed die R1610C de kern is, en heeft middel zoals de de seriële poort, Ethernet-haven, de klok, enz. Elke functie is ontworpen module, en de verrichting is stabiel en geschikt voor zich het uitbreiden.

 

Verbonden Contactdoos Nr. Verbonden Contactdoostype De belangrijkste Functiebeschrijving
CN2 RJ45 10M/100M Compatibele Ethernet Haven
CN11 SIM-SLOT De simkaartgroef, installeert de Simkaart wanneer GPRS toepas
JP1 2 breek SLOKJE af Selecteer het werkwijze (het werkwijze of debug-modus)

 

1.2 stabiel en Betrouwbaar van Gegevensopslag

De concentrator keurt het geheugen met 32M grote capaciteit en hoge betrouwbaarheid goed. De van de gegevensopslag en controle snelheid is zeer snel. Het saldo van de steunsector, levensduur op lange termijn zal en het de gegevens meer dan 10 jaar na macht weg houden.

 

1.3 volledig Automatisch Functieontwerp

De concentrator handhaaft de communicatieverbinding van ondergeschikt materiaal. Het kan de gegevens realiseren die, zonder menselijke interventie automatisch verzamelen.

 

1.4 de concentrator heeft de functie van nieuw begin van mislukking en voedingcontrole, om de stabiele verrichting op lange termijn te verzekeren.

 

 

2. Het werken Specificatie:

 

GPRS-Type Concentrator

 

2.1 belangrijke Technische Parameters:

Werkende Macht: AC220V±20%, 50Hz (enige Fase)

Stijgende Mededeling: Het draadloze mobiele netwerk van GPRS

Benedenwaartse Mededeling: Micropower draadloze wijze, 470.79MHz, 1200BPS

Machtsconsumptie: ≤10VA

Ladingscapaciteit: Kan 255 eenheden van Collector beheren

Werkende Temperatuur: - 25℃~+65℃

Relatieve Vochtigheid: 5%~85% (niet-condensaat)

 

2.2 arbeidsvoorwaarde:

Installatiestandpunt vereisten: Het installatiestandpunt moet heeft de dekking van het het GSM-netwerksignaal van China mobiele.

De vereisten van het beheerscentrum: De netwerkserver van gegevensbeheercentrum moet heeft het stabiele IP-adres. Als geen IP-adres heeft, het behoefte aan uitgerust met een terminal van de gegevenstransmissie (GPRS DTU)

2.3 werkende Methode

1)Opstelling de server IP en adres

De standaardserver van concentrator IP: 203.171.229.185, poortnummer: 8001, adres: 0001, de code van de beleidsafdeling: 0371.

Opstelling de parameters van concentrator door RS232 volgens stabiele IP en haven van gegevensbeheercentrum. En opstelling de adres en beleidsafdeling volgens de daadwerkelijke behoefte.

2)Bevestig de concentrator

Moeilijke situatie stevig op de concentrator die de positie van het concentrator bevestigende gat overeenstemmen. Als de concentrator buiten zal worden geïnstalleerd, het behoefte om in de beschermende doos te installeren. Verbind de GSM antenne met de antenneterminals bij de rechterkant van concentrator, en de radiofrequentieantenne verbindt met de antenneterminals bij de linkerkant van concentrator. Neem de GPRS-kaart van de functie mobiele telefoon in de Simkaartgroef op.

3)Macht-op

De concentrator verbindt met wisselstroom 220V, 50Hz volgens het diagram van de bedradingsverbinding.

4)Opstelling de concentrator werkende parameters

Het kan opstelling de parameters na login het beheerscentrum. Zoals: datum en tijd, de tijdinterval van de meterlezing, de tijdinterval van het netwerkonderhoud.

5)Download het meteradres

Download het collectoradres van de software van het beheerscentrum en meteradres aan de concentrator na afwerking aan opstelling de werkende parameters van concentrator. Na afwerking kan het downloaden, de concentrator normaal werken.

 

2.4 indicator Lichte Beschrijving

IO0: TCP-het licht van de verbindingsindicator. Wanneer de concentrator met de server verbindt, zal het indicatorlicht aangezet. Het zal geen inschakelen voor andere voorwaarde zijn.

IO1: PPP het licht van de verbindingsindicator. Het zal worden aangezet wanneer de mobiele die telefoonkaart aan het mobiele netwerk wordt geregistreerd. Het zal geen inschakelen voor andere voorwaarde zijn.

IO2: Werkend indicatorlicht. Het zal onder systeem het normale werken schitteren.

IO3: De indicatorlicht van de netwerkstatus. Het zal tijdens het interval van de netwerktijd worden aangezet. Het zal geen inschakelen tijdens ander tijdinterval zijn.

IO4: Van het de tijdinterval van de meterlezing de indicatorlicht. Het zal tijdens het de tijdinterval van de meterlezing worden aangezet. Het zal geen inschakelen tijdens ander tijdinterval zijn. 

 

2.5 bericht:

1) De machtskabel zou het RVVB-type moeten goedkeuren - 2 ×0.75mm2 of dikkere kabel, en het aarde-lekkage beschermende apparaat installeren. De voeding van concentrator zou stabiel moeten zijn en betrouwbaar die, kan vermijden niet de meter lezen tegen de stroomuitval wordt veroorzaakt.

2)De concentrator kan 31 dag bevriezende gegevens en de dag bevriezende gegevens van de 12 meterslezing opslaan. Als de concentrator macht weg in de bevriezende tijd zal zijn, kan het niet de bevriezende gegevens produceren.

3)De concentrator heeft met antenne 2 uitgerust. De linkerkant bij de bovenkant van geval verbindt met de radiofrequentieantenne, en de rechterkant verbindt met de GSM antenne.

4)Installeer slechts de antenne en de mobiele telefoonkaart, kan op de concentrator aandrijven.

5)Als het beheerscentrum de vaste IP wijze goedkeurt, moet IP ervoor zorgen en de haven van concentrator is zelfde zoals het beheerscentrum.

 

 

Het structuurdiagram zoals volgend:

 

Gegevensverzamelaar Geavanceerde het Meten Infrastructuur voor Slimme Metergegevens Acqusition 0

Gegevensverzamelaar Geavanceerde het Meten Infrastructuur voor Slimme Metergegevens Acqusition 1

 

 

Contactgegevens
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Contactpersoon: Mrs. Ada Yang

Tel.: +8615623095278

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)