Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.
Thuis Productenelektrische meter in drie stadia

Multitarief Elektrische Meter In drie stadia RS485 3 * 220V/380V voor het Meten

China WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. certificaten
China WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. certificaten
Werkelijk gaf het beroep in de meterindustrie, ons zo velen nuttige raad in de AMI-zeer goede oplossing!

—— George

De meters zijn goed, eenvoudig maar nuttig, en ook kan het goed binnen na de dienst, elk van mijn vraag of vereiste goed worden opgelost! Dank u voor samenwerken

—— Amitansu

Ik ben online Chatten Nu

Multitarief Elektrische Meter In drie stadia RS485 3 * 220V/380V voor het Meten

Multi Tariff Three Phase Electric Meter RS485 3 * 220V / 380V For Measuring
Multi Tariff Three Phase Electric Meter RS485 3 * 220V / 380V For Measuring

Grote Afbeelding :  Multitarief Elektrische Meter In drie stadia RS485 3 * 220V/380V voor het Meten

Productdetails:
Plaats van herkomst: Made in China
Merknaam: Radarking
Certificering: IEC62053-21; IEC62052-11; IEC62053-23; IEC62056-23
Modelnummer: DTSf150
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: 35 dagen
Betalingscondities: Western Union, T/T, L/C, MoneyGram
Levering vermogen: 5000000 PCs per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Theorie: 3 de Meter van het fasewattuur Uitgangsstroom: 3* 15(60) A
frequentie: 50HZ Impulsconstante: 3*1200imp/kwh
De periode van de gegevensopslag: 10 jaar standaard: IEC62053-21; IEC62052-11; IEC62053-23
Hoog licht:

Drie fase energie Meter

,

drie fase Energiemeter

Multilcd van de Tarief Elektrische Meter de Meter Hoge Nauwkeurigheid In drie stadia RS485 van de Vertoningsenergie

 

1. Samenvatting:

 

DTSF150 is een nieuw-ontworpen de energiemeter van het enige fase multi-tarief op basis van het Netnormen van de Staat om aan de vereisten te voldoen om een „uitvoerig sterk en slim net“ te bouwen.

 

Deze meter keurt spaander van de het signaalbewerker van de ultra-schaal de digitale verwerking, het permanente geheugen van de datumopslag, volledig-geïsoleerde RS485-communicatie haven en verre infrarood evenals de brede LCD vertoning goed; Het geavanceerde SMT-proces is gebruikt in de meter en aII heeft de elementenbinnenkant de eigenschappen van het duurzame leven, hoge het isoleren sterkte en corrosieweerstand met zijn hoge intensiteit, anti-vlam en mooie structuur. Het is geïntegreerd met alle functies van energiemeting, informatieopslag, verwerking en interactie 

 

Temperatuur en Vochtigheidswaaier

 

Normale het werk temperaturen -25℃ ~ +60 ℃ Relatieve vochtigheid <75%
Extreme het werk temperaturen -40℃ ~ +70 ℃ 30 dagen natuurlijke distributie binnen één jaar 95%
Extreme vervoer en opslagtemperaturen -40℃ ~ +70 ℃ Andere weersomstandigheden 85%

 

Machtsconsumptie: Wanneer de meter aan de de de verwijzingsstroom, temperatuur en frequentie werkt, zouden de actieve macht, en de duidelijke macht in de voltagekringen moeten zijn neen meer dan 1,5 W en 10 VA in het statuut van non-communication of neen meer dan 3W, 12VA in communicatie staat.

 

LCD Vertoning: 0~999999.99kWh

 

de capaciteit van Li-batterij met lange levensuur die in de meter wordt geïnstalleerd is meer dan 1.2Ah, en er is geen behoefte om het tijdens verwacht leven van de meter te vervangen. Het kan de ingebouwde klok houden correct werkend want meer dan 5 stem vóór zelfs er geen macht is. Wanneer de batterij van voltage kort is, kan de meter indicator verzenden en een alarm automatisch geven.

hansi-doopvont-familie: Arial; mso-bidi-doopvont-familie: Arial; kleur: rgb (0,0,0); tekengrootte: 10.0000pt; mso-doopvont-kerning: 0.0000pt; “ >functions van energiemeting, informatieopslag, verwerking en interactie.

 

2. Hoofdfunctie:

 

2.1 elektriciteitsmeting

Actieve energie van de maatregelen de positieve richting en omgekeerde richtings actieve energie.

 

Time-sharingmeting: het actieve energieverbruik wordt geaccumuleerd het beantwoorden in de punt, piek, vlotte en trogperiode en opgeslagen. de totale hoeveelheid zou niet de optellingsmethode moeten gebruiken door elke tarief of consumptiehoeveelheid van elke periode op te tellen.

2.2 teruggesteld

 • Verklaar de gegevens in de meter, zoals energieverbruik worden opgeslagen, registreren de bevroren hoeveelheid en de gebeurtenis enz. die
 • De het terugstellenverrichting zou als gebeurtenis moeten worden geregistreerd permanent door onbevoegde persoon te verhinderen worden gewerkt.
 • De bodemwaarde van vervormingsmeter moet worden teruggesteld en kan niet meer worden geprogrammeerd.

2.3 gebeurtenislogboek

 • Registreer de totale tijd van de programmering van acties, de tijd van de laatste tien programmeringsacties, exploitantcode en gegevensidentificatie van geprogrammeerde punten.
 • Registreer de totale aantallen tijdkaliberbepaling (exclusief tijd die uitzenden) en de tijd van de laatste tien programmeringsacties, exploitantcode.
 • Registreer de totale tijden van stroomuitvallen, de beginnende en beëindigende tijd van laatste tien stroomuitvallen.

d. Registreer de totale tijden van het openen van de dekking en de beginnende en beëindigende tijd van het laatste tien geval openen en gegevens van energieverbruik. De meter registreert enkel het vroegste geval die tijdens stroomuitval openen.

2.4 LCD Vertoning

 • Het steunt automatisch cyclische weergavemodus en knoop het duwen weergavemodus, en het tijdinterval van automatische cyclische vertoning kan binnen 5 en 20 seconden worden geplaatst.
 • LCD het scherm is op backlistwijze als het in werking stellen van de knoop of de infrarode mededeling tijdens het normale werk. Na dat, automatisch zal backlist worden gesloten als er geen actie binnen 60 seconden is; Wanneer infrared wordt teweeggebracht, zal backlist na tweemaal het cirkelen worden gesloten.
 • LCD het scherm zal worden gesloten aan:drijven-weg eens zijnd, en het kan opnieuw het uitputten van de knoop aansteken, als er nog geen actie is, het zal na eens het cirkelen worden gesloten. Het scherm zal in slaapwijze na het aandringen van knoop 30 seconden zijn. Het wordt toegestaan om geen infrared voor de macht van de besparingsbatterij te gebruiken.
 • De getoonde informatie wordt getoond digitaal, code en symbool. De meter kan de waarden van elektriciteitsverbruikhoeveelheid, macht en tijd met de cijfers van 8 beetjes tonen, en de beetjes van decimaal kunnen worden geprogrammeerd. De eenheden thesesparameters zijn vanaf vereisten van de wettelijke maateenheden van de staat, zoals kW, kWu enz. De symbolen op de het schermtribune worden getoond voor machtsrichting, tarieven, programmeringsstatus, communicatie status, worden laag-batterijwaarschuwing en defect en de vertoningsinhoud gecodeerd als code en kunnen (verwijs naar Bijlage C dat) ook worden geprogrammeerd.
 • De parameters kunnen volledig op LCD na ingeschakeld het zijn één seconde, en backlight lichten omhoog worden getoond; De standaardverlichtingstijd van LCD het scherm en backlight is 5 seconden en het tijdinterval kan tussen 5 en 30 seconden worden geplaatst. De meter kan maken die hoogtepunt onderzoeken 10 seconden door communicatie bevel wordt getoond.

 

 

2.5 communicatie Functie

 

 • De fysieke laag van communicatiekanaal moet onafhankelijk zijn dat om het even welk van kanalen niet anderen die eens kunnen beïnvloeden tijdens de mededeling worden beschadigd, de meterprestaties, zouden de opgeslagen gegevens en de parameters niet ook moeten worden beïnvloed. Of gemoduleerde infrared of RS485-de mededeling hebben hetzelfde gezag om de meter te plaatsen of te lezen, en allebei kunnen de vereiste functies van DL/T 645-2007 realiseren. Het steunt spontane rapporten wanneer een belangrijke gebeurtenis voorkomt.

 

 

Contactgegevens
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Contactpersoon: Mrs. Ada Yang

Tel.: +8615623095278

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)